Důchodci jako škodná zvěř

Vedle vlků, lišek, toulavých psů a koček, kun, tchořů a divokých prasat se nám nečekaně objevila nová škodná zvěř – důchodci. Naše vláda potřebuje kupovat další stíhačky a tanky. Cizím národům, mafiánům a spřáteleným příživníkům potřebuje cpát stále další miliardy a když už je jednou u koryta, ani ona nechce zůstávat pozadu. Kde na to má, chudinka, stále brát? Okradla už kdekoho, ale všechny prozatím ještě ne. A tak je třeba to napravit.

Ministr financí se nejspíš ještě nestihl doučit, jak se píší ty miliardy, které mu chybí v rozpočtu, a tak loni napsal do kolonky valorizace důchodů jedno z mála čísel, které napsat umí – totiž nulu. I díky ní se pak vláda mohla chlubit, že na letošní rok plánuje schodek pod tři sta miliard, přesně dvě sta devadesát devět.

Už tehdy samozřejmě počítala s další státní krádeží, se kterou ovšem nemohla vylézt před prezidentskými volbami, protože ty by pak přes veškeré masmediální vymývání voličských mozků dopadly úplně jinak než potřebovala.

Po volbách už je na vytroubení této loupeže sice fakticky i legislativně pozdě, ale v ohýbání faktů a legislativy naše vláda nemá konkurenci. Takže navrhla poslanecké sněmovně vyhlášení stavu legislativní nouze, který “je možno vyhlásit za mimořádných okolností, kdy jsou zásadním způsobem ohrožena základní práva a svobody občanů nebo bezpečnost státu nebo kdy státu hrozí značné hospodářské škody”, jak hlásá ustanovení § 99 Jednacího řádu PS.

Jak ale zdůvodnit tristní skutečnost, že banda diletantů má prázdou pokladničku? Ohrožení práv a svobod? Těžko. Bezpečnost státu? Sotva. Takže značné hospodářské škody.

Ano. Fialová vláda nám ochotným prostřednictvím Markéty Antoinetty sdělila, že důchodci svými zákonem zaručenými příjmy způsobují tomuto státu značné hospodářské škody. Zařadila je tak mezi kuny, tchoře, divoká prasata a jinou škodnou zvěř.

https://xtv.cz/podtrzeno-secteno/duchodci-kupte-si-stihacky-ods-uz-je-bohuzel-nebozka-a-fiala-progresivni-levicak-stat-muze-lidem-davat-jenom-to-co-jim-predtim-sebral-vlastimil-tlusty?fbclid=IwAR0_VgH2g38M-wu5XD3Pn5f-gXoYzWUJCm_fO0b3WOkuodn5onELXRGPW3I

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *